Megtakarítás, rugalmas megoldásokkal,

a  gyengeáramú hálózatok minden területén.

 

 

 

 

 

Tel.: 06 (30) 239-1465    E-mail: info@ipbiztonsagikamera.hu

Tűz és vagyonvédelmi riasztók

Az elektronikai védelem komplex fogalom. Több önállóan telepíthető, önálló funkciókat ellátó biztonságtechnikai alrendszert foglal magába:
Tűzjelző rendszert, behatolás jelző (riasztó) rendszert, távfelügyeleti rendszert, videó megfigyelő (kamera) rendszert, beléptető rendszert.

Ezen alrendszerek összekapcsolásával jelentősen növelhető a személy és vagyonvédelem eredményessége. Mechanikai védelem és élőerő alkalmazásával teljes körű biztonsági rendszerek építhetők ki, a további kockázatok biztosítás kötéssel minimalizálhatók.

Vagyonvédelmi riasztók

A riasztóberendezés hivatalos neve vagyonvédelmi behatolás jelző rendszer. Ez a megnevezés jól tükrözi tényleges funkcióját: jelzi az adott területre való behatolást. Az alap rendszer nem képes megakadályozni a betörést, de a külvilág és a betörő felé történő igen nagy erejű hangjelzése, valamint a távfelügyeletre történő átjelzése révén minimálisra csökkentheti az esetleges kárt, ami jó esetben csak egy felfeszített nyílászáró javításának költsége.

Bővebben ...

Tűzjelzők

A beépített tűzjelző berendezés olyan önműködő jelző- és riasztórendszer, amely a megfelelő tűzvédelmi intézkedések (a tűz helyének pontos meghatározása, az épületben tartózkodók figyelmeztetése, a tűzoltóság értesítése, oltóberendezések indítása) végrehajtása érdekében a tüzet, kialakulásának lehető legkorábbi szakaszában jelzi, tűzriadó formájában megjeleníti. A jelzőrendszert folyamatosan ellenőrzi és a meghibásodásról a fenntartószemélyzetet értesíti.

Bővebben ...

Távfelügyelet

A távfelügyelet feladata a vagyonvédelmi rendszerek eseményeinek, riasztásainak fogadása egy felügyeleti központban, ahol intézkednek a további teendőkről. Szükség esetén a kivonuló szolgálat rövid időn belül a riasztás helyszínére siet és megteszi a helyzetnek megfelelő intézkedéseket.

Bővebben ...

Kereső szavak: Paradox, riasztóbolt, tűzvédelem, trezor, széf,  távfelügyelet, riasztó, lakásriasztó, riasztórendszerek, riasztó szerelés, biztonságtechnika,